Miljeuvervuiling en macht. [De aarde is van iedereen. Onderzoek en tekst van R.G. Slater, D. Kitt, D. Widelock, P. Kangas. Vert. van Werkgroep Heidebloempje] (SUN, 1970)
Oorspr. titel: The earth belongs to the people.