Officiële opening Diamantbew. As. NV. Bezoek B&W Amsterdam aan het bedrijf. Burgemeester krijgt uitleg. Zie ook BG B12/156-168. Mug rechts
Officiële opening Diamantbew. As. NV. Bezoek B&W Amsterdam aan het bedrijf. Burgemeester krijgt uitleg. Zie ook BG B12/156-168. Mug rechts.