15e Internationale Arbeidsconferentie gehouden te Genève, 28 Mei-18 Juni 1931. Beknopt verslag van de secretaris [= G.J. Stemberg] der Nederlandsche afvaardiging (Departement van Arbeid, Handel en Nijverheid, 1931)
Bijvoegsel van het Maandschrift van het Centraal Bureau voor de Statistiek 1931, afl. 8.