Mémoires pour servir à l'histoire des assurances sur la vie et des rentes viagères aux Pays-Bas - Gallas, Karel Rudolf (1868-1956); Algemeene maatschappij van levensverzekering en lijfrente
ports., tables, diagr. Trad. de : "Bouwstoffen voor de geschiedenis van de levensverzekeringen en lijfrenten in Nederland"