"De christelijke cultuur staat hooger dan de mohamedaansche, dus is het onze plicht [...] landen ons christendom op te dringen" Aldus ongeveer sprak Kuyper in de 1e Kamer - Hahn, Albert
Titel prent: Christelijke-kultuur-import in Indië : "Wij staan met onze kultuur veel hooger dan de Islam...".