Bijvoegsel van De Amsterdammer van 26 oktober 1913. Tekst under de plaat: "de Droogstoppels en de Slijmeringen: - Wat een gemeen gezicht!" - Braakensiek, Johan, (1913)
Bijvoegsel van De Amsterdammer van 26 oktober 1913. Tekst under de plaat: "de Droogstoppels en de Slijmeringen: - Wat een gemeen gezicht!".