Szocializmus : . Szocializmus : társadalomtudományi folyóirat / a Magyarországi Szociáldemokrata Párt kiadása
Since (1934) subtitled: társadalomtudományi folyóirat / a Magyarországi Szociáldemokrata Párt kiadása.