CPN-Huldiging van in vrijheid gestelde kameraden in de Nieuwendammerham. Gevangen gezeten na rellen rondom de film 'Het ijzeren gordijn' - Meerendonk, Ben van
CPN-Huldiging van in vrijheid gestelde kameraden in de Nieuwendammerham. Gevangen gezeten na rellen rondom de film 'Het ijzeren gordijn'.