Programma: 20 februari Gregory Isaacs; 22 februari Tess; 23 februari HR; 27 februari Serie Duitse denkers: Schopenhauers besseres Bewusstsein
Programma: 20 februari Gregory Isaacs; 22 februari Tess; 23 februari HR; 27 februari Serie Duitse denkers: Schopenhauers besseres Bewusstsein.