Programma: 22 juli Hollands Glorie, Hiroshima Kids, 23 juli Verrassing; 24 juli Managers, Carlsberg
Programma: 22 juli Hollands Glorie, Hiroshima Kids, 23 juli Verrassing; 24 juli Managers, Carlsberg.