Verslag van het congres van de Vakgroep belastingpersoneel van de Centrale Nederlandsche Ambtenaarsbond
(1935): Huishoudelijk congres, (1938): Algemene vergadering. - Met Agenda en beschrijvingsbrief: (1938), (1947).