Internationale voetbalwedstrijd ter herdenking van de oprichting van de A.N.C.B. 25 jaar geleden. V.l.n.r. Boaler, Lindeman. Van Seben tekent
Internationale voetbalwedstrijd ter herdenking van de oprichting van de A.N.C.B. 25 jaar geleden. V.l.n.r. Boaler, Lindeman. Van Seben tekent.