"Vader! gaan we met den boot naar Zaandam?" "Jonge, laat je dit nu eens en voor altijd gezegd zijn: in Zaandam komt je vader niet weer." - Hahn, Albert,
Titel prent: Zebedeüs Fijnman en zijn liberale neefie : Oom, wanneer gaan we weer naar Zaandam?...