Uit: De Notenkraker, 11 november 1922. Feest t.g.v. het 25- jarig bestaan van Tweede Kamerfractie. "Een kijkje in de zaal" (in Tivoli te Utrecht)
Uit: De Notenkraker, 11 november 1922. Feest t.g.v. het 25- jarig bestaan van Tweede Kamerfractie. "Een kijkje in de zaal" (in Tivoli te Utrecht).