NVV-voorzittter spreekt op een manifestatie van de bouwbonden van NKV en NVV op het Malieveld tegen het ministerieel ingrijpen in de CAO. Serie van twee foto's - Haas, Joh. de,
NVV-voorzittter spreekt op een manifestatie van de bouwbonden van NKV en NVV op het Malieveld tegen het ministerieel ingrijpen in de CAO. Serie van twee foto's.