Verslag der algemeene vergadering van den Nederlandschen Bond van Hulptelegrafisten
(1915): tevens Oprichtingsvergadering van den Nederlandsche Bond van Middelbaar Personeel bij de Posterijen, Telegrafie en Telefonie, en bevat als bijlage: Verslag der buitengewone algemeene vergadering van den Algemeene Nederlandsche Bond van Kantoorbedienden bij den Post- en Telegraafdienst.