3 contactafdrukken van: Utrecht Tivoli 16 januari 2003, Rotterdam Off Corso 20 januari 2003, uitslagenavond Tweedekamerverkiezingen 22 januari 2003 in de Escape Amsterdam. Met o.a. Wouter Bos, Wim Kok, Saskia Noorman-Den Uyl - Karhof, Bob, (2003)
3 contactafdrukken van: Utrecht Tivoli 16 januari 2003, Rotterdam Off Corso 20 januari 2003, uitslagenavond Tweedekamerverkiezingen 22 januari 2003 in de Escape Amsterdam. Met o.a. Wouter Bos, Wim Kok, Saskia Noorman-Den Uyl.