Arbeiders gaan terug naar de fabriek na door een vakbondsbestuurder toegesproken te zijn over de sluiting van hun bedrijf - Singels, Han,
Arbeiders gaan terug naar de fabriek na door een vakbondsbestuurder toegesproken te zijn over de sluiting van hun bedrijf.