Betsy, tweede vrouw van Henk Sneevliet, geheel links. Pam bovenaan links;Pim boven tweede van rechts.Origineel in Sneevliet-archief, album 1
Betsy, tweede vrouw van Henk Sneevliet, geheel links. Pam bovenaan links;Pim boven tweede van rechts.Origineel in Sneevliet-archief, album 1.