Opening tentoonstelling bij 20-jarig bestaan Angola-comité. Conceição rechts. Serie van 2 foto's - Hollander, Bram de,
Opening tentoonstelling bij 20-jarig bestaan Angola-comité. Conceição rechts. Serie van 2 foto's.