Oorkonde t.g.v. het veertig jarig toneel-jubileum van Mevr. Theo Mann Bouwmeester. Met namen van toneelschrijfsters en -schrijvers van Noord en Zuid Nederland - Hahn, Albert, (1911)
Oorkonde t.g.v. het veertig jarig toneel-jubileum van Mevr. Theo Mann Bouwmeester. Met namen van toneelschrijfsters en -schrijvers van Noord en Zuid Nederland.