Drees spreekt op het jaarlijkse diner van de parlementaire persclub in hotel De Wittebrug in Den Haag over zijn boek "Van mei tot mei", dat binnenkort zal verschijnen. Rechts Stikker en Oud (met strik). Links Suurhoff(?) - Heuvel, André van den
Drees spreekt op het jaarlijkse diner van de parlementaire persclub in hotel De Wittebrug in Den Haag over zijn boek "Van mei tot mei", dat binnenkort zal verschijnen. Rechts Stikker en Oud (met strik). Links Suurhoff(?).