Interviews van Flinterman, H. Dankaart en Otjens met oud-Spanje strijders. De typoscripten zijn in het archief "Collectie Nederlandse deelnemers aan de Internationale Brigades in de Spaanse Burgeroorlog" - Dankaart, Co.
Interviews van Flinterman, H. Dankaart en Otjens met oud-Spanje strijders. De typoscripten zijn in het archief "Collectie Nederlandse deelnemers aan de Internationale Brigades in de Spaanse Burgeroorlog".