Bezitsvorming en industriële expansie. Rapport betreffende het verband tussen een bezitsvormingsbeleid en de financieruingsbehoefte van de groeiende industrie (Centraal Sociaal Werkgeversverbond/Verbond van Nederlandsche Werkgevers, 1960)
Commissie Bezitsvorming.