Marechasaussees te Papendrecht die het aangename met het nuttige weet te combineren. Onder het maken van een dansje weten ze de bekentenis af te dwingen dat, die ze te pakken hebben werkelijk de bewuste kleedjes geklopt heeft - Hahn, Albert,
Titel prent: De Kozakken van Papendrecht.