Alcoholgebruik bij kinderen. Rapport naar aanleiding van het oordeel van Friesche artsen over den invloed van alcoholische dranken op het kinderorganisme (Hillebrand, 1904)
Uitg. door de Friesche Propaganda-Commissie van de Nederlandsche Vereeniging tot Afschaffing van Alcoholhoudende Dranken.