Vade mecum van de socialistischen propagandist. Wetgevende verkiezingen van 1929. [Inl. van J. van Roosbroeck. Met bijdrn van E. Vandervelde, L. de Brouckère, A. Jauniaux, e.a.] (De Eendracht)
Algemeene raad van de B.W.P.