Titel prent: Christelijke optocht, beschreven door Dr. Abraham's schildknaap De Wilde in "De Hollander" - Hahn, Albert,
Titel prent: Christelijke optocht, beschreven door Dr. Abraham's schildknaap De Wilde in "De Hollander".