Wiadomości . no. 1, 1981 - Miejski Ośrodek Koordynacyjno-Informacyjny NSZZ "Solidarność" w Piekarach Śląskich, [ed. committee] (MOK-I NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use