Programma: 12 augustus Supernovas Summer Party; 13 augustus Filter, Timemachine; 14 augustus Terror Fabulous, Reinforcement; 18 augustus Zion Train; 19 augustus Snapcase, Ryker's, Refused, Damnation
Programma: 12 augustus Supernovas Summer Party; 13 augustus Filter, Timemachine; 14 augustus Terror Fabulous, Reinforcement; 18 augustus Zion Train; 19 augustus Snapcase, Ryker's, Refused, Damnation.