De ontwikkeling der menschheid. Naar het Fransch. [Vert.] door B.P.V. [= B.P. van der Voo]. - Ch. Malato, Vormverandering der maatschappij. [Vert. door] B.P.V. [=B.P. van der Voo]. - Eenige verzen van P. van Langendonck en G. Vermeylen] (Sterringa)
BUNDEL.