Fabricage van bekers, die uitgereikt zullen worden aan het personeel van de Staatsmijnen ter gelegenheid van het vorstelijk huwelijk
Fabricage van bekers, die uitgereikt zullen worden aan het personeel van de Staatsmijnen ter gelegenheid van het vorstelijk huwelijk.