Rezonans-Serwis . pismo NSZZ "Solidarność" : [W kolofonie: biuletyn do użytku wewnątrzzwiązkowego], no. 68, 1981 - NSZZ "Solidarność" Regionu Warmińsko-Mazurskiego, [duty ed. Swietłana Kruk] (MKZ Olsztyn, 1981)
Creation and circulation: For internal use