Advies inzake de derde nota van wijziging met betrekking tot het ontwerp van de algemene wet zware geneeskundige risico's. Namens de Raad uitgebracht door de Commissie Sociale Verzekeringen aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1967)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1967, 3.