Als ik van school ga, waar dan heen? Gids voor Amsterdamsche jongens en meisjes, die de lagere school verlaten en zich voor het gekozen beroep verder willen bekwamen (Versluys, 1899)
Met reg. en tabn. Uitgave van "Ons Huis"