Prae-adviezen over de vraag: Is het wenschelijk dat de bestaande toestand ten aanzien van de exploitatie van onze spoorwegen vervangen worde ... [Van A. Plate, R.W.J.C. van den Wall Bake en M.W.F. Treub] (Müller, 1899)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek.