Titel prent:Kolkman (Harte uitnoodigend weer eens van de rétirade gebruik te maken): Geneer u niet, Excellentie, de menschen zijn 't van u gewend - Hahn, Albert
Titel prent:Kolkman (Harte uitnoodigend weer eens van de rétirade gebruik te maken): Geneer u niet, Excellentie, de menschen zijn 't van u gewend.