Uit: album 26, p. 15: huldiging van Albarda in Kunsten en Wetenschappen vanwege diens 25-jarig Kamerlidmaatschap; Stokvis schudt zijn hand
Uit: album 26, p. 15: huldiging van Albarda in Kunsten en Wetenschappen vanwege diens 25-jarig Kamerlidmaatschap; Stokvis schudt zijn hand.