Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. In de Veemarkthallen
Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. In de Veemarkthallen.