Opname ten huize van E. Plug te Leiden t.g.v. de onthulling van de gevelplaquette ter nagedachtenis aan M. van der Lubbe - Walle, Kees.
Opname ten huize van E. Plug te Leiden t.g.v. de onthulling van de gevelplaquette ter nagedachtenis aan M. van der Lubbe.