De vrije katheder : . De vrije katheder : waarin opgenomen: De vrije kunstenaar
Ook met ondertitel: Waarin opgenomen de vrije kunstenaar. - (1943):no.9 met ondertitel: Orgaan der Nederlandse studenten. Voor bijl. zie: De vrije katheder. Nieuwsbulletin (ZK 31631 en PM 17957), en De vrije katheder. Politiek overzicht (ZK 31631 en PM 17958). VOORTGEZET ALS: De vrije kunstenaar (ZK 31703 en PM 12433). Voortzetting van: De vrije kunstenaar (ZK 31703).