Arbeidsvoorwaarden van gemeentewerklieden in gemeenten met 20 000 of meer inwoners, 1 Juli 1930 en 1931 (s.n., 1931)
Overdruk uit het Maandschrift van het Centraal Bureau voor de Statistiek, afl. 9, jaargang 1931.