Materialy po istorii Vladivostoka. T. 4, kn. 2: 1917-1960. [S učast. I.I. Gluščenko, A.I. Krušanova, L.I. Belikovoj i dr.] (Primorskoe kn. izd., 1960)
S bibliogr. i tab-mi. DV filial imeni V.L. Komorova Sibirskogo otdelenija AN SSSR.