Gereformeerden over het oorlogsvraagstuk. Bibliografisch overzicht van het denken van Gereformeerden over de problemen van oorlog en vrede in de jaren 1953-1968. Samengest. door A.P. van Overbeeke (Amsterdam, 1969)
Met reg. Stencil.