Dalmeijer's Volksuniversiteit. . Universum : Dalmeijer's volksuniversiteit
Ook o.d.t. Universum : Dalmeijer's Volksuniversiteit, en Universum : geïllustreerd maandblad voor beschaving en wetenschap, efficiency, organisatie en succes.