Ervaringen uit de gezinsoorden (Staatsdrukkerij)
1. Rapporten maken, hulpmiddel in het werk; rapportage in een object voor probleemgezinnen; samengest. door M.C.S. Alexander-de Jager en A. Linde. 1961. VIII, 71 p. 2. Gezinsverzorging; samengest. door A. Stadig. 1961. VIII, 57 p. 3. Sociaal-culturele activiteiten; samengest. door P.H. Engering en J. Westmaas. 1961. VIII, 49 p. 4. Jeugdwerk; samengest. door J.B.A.M. Buschman. 1961. VIII, 54 p. 5. De geestelijke verzorging; samengest. door J. Westmaas. 1961. 45 p. 6. Arbeid; samengest. door G.J. Koek en M.C.J. Bosch/Loo. 1962. VIII, 92 p. 7. Budgetteren en sparen; samengest. door T.J.M. van der Jeugd. 1962. VIII, 71 p. 8. De maatschappelijk werkster; samengest. door M.C.S. Alexander-de Jager en A. Linde. 1962. VIII, 31 p.