Dokumenty z historie československé politiky. 1939-1943. K vydání připravily L. Otáhalová a M. Červinková (Academia, 1966)
Československá Akademie Věd. Historický ústav ČSAV. 1. Vztahy mezinárodní diplomacie k politice československé emigrace na západě. 412 s.