Hoogwaardigheidsbekleders leggen bloemen: Bako Sahakyan, president van Nagorno-Karabach (rechts), legt een rode anjer bij het nationale monument. Hij wordt ondermeer vergezeld door aartsbisschop Pargev Martirosyan van het Karabachse bisdom van de Armeense Apostolische Kerk (uiterst links) - Tijssen, Elsbeth
Hoogwaardigheidsbekleders leggen bloemen: Bako Sahakyan, president van Nagorno-Karabach (rechts), legt een rode anjer bij het nationale monument. Hij wordt ondermeer vergezeld door aartsbisschop Pargev Martirosyan van het Karabachse bisdom van de Armeense Apostolische Kerk (uiterst links).