Amsterdam in demographisch en hygiënisch opzicht. Beredeneerde lijst van de graphische voorstellingen, door het Bureau van Statistiek op de wereldtentoonstelling van Gent ingezonden, met inleiding en verklarende cijfers (Müller, 1913)
Met Franse en Nederlandse titel en tekst.