Schouten, (links) voorzitter van het Landbouwschap, overhandigt minister van Landbouw Van der Stee (midden) een kistje Nederlands fruit. Rechts op de foto Nijsten, voorzitter van de afdeling Fruitteelt van het Landbouwschap - Houthuys, Cor, (1979)
Schouten, (links) voorzitter van het Landbouwschap, overhandigt minister van Landbouw Van der Stee (midden) een kistje Nederlands fruit. Rechts op de foto Nijsten, voorzitter van de afdeling Fruitteelt van het Landbouwschap.